Ett stöd för dig som arbetar med allergifrågor inom livsmedelsbranschen
- Skåne Finkost i Partille, utbildning för hela personalen
- Fazer i Helsingfors,utbildning för kvalitetspersonal
- SIK i Göteborg, allergi för bärnätverket
- Midsona i Malmö, utbildning för kvalitetspersonal
- SIK i Göteborg, allergi för chokladnätverket
- Norfoods i Malmö, utbildning för hela personalen
- Kryddhuset i Ljung, allergiutbildning för hela personalen
- IFF i Knislinge, allergiutbildning för produktions-, kvalitets-, produktutvecklingspersonal m.fl.
- Milko, Grådö mejeri i Hedemora, utbildning för all personal
- SLU, Skara, utbildning för studenter Kandidatprogrammet Mat & Teknologi
- SIK, utbildning för glassföretag
- ORKLA, internt allergennätverk med deltagare från Sverige, Norge och Danmark
- Oatly i Landskrona, allergiutbildning för produktions-, kvalitets- och produktutvecklingspersonal m.fl.
- IFF i Knislinge, allergiutbildning för produktions-, kvalitets-, produktutvecklingspersonal m.fl.
- meNY, processledare för ny meNY-cirkel; ”Egen allergiutbildare på företaget” med deltagare som arbetar med livsmedel och kvalitetsfrågor.
- Kraft Foods Norden, allergiutbildning för personal från Sverige, Finland och Norge som arbetar med konsumentkontakt
- meNY, allergiutbildning för deltagare i meNY-cirkeln ”Kvalitetssäkring och spårbarhet” inom livsmedelsbranschen